Associació d'Empresaris de Clubs Catalans de Fitness

ADECAF, Associació d'Empresaris de Clubs Catalans de Fitness

Cercar
Estàs a  |  Inici  |  Nota Legal
Català  |  Castellano

Nota Legal

Avís Legal web site 

L'ús d'aquest lloc web implica l'acceptació d'aquests termes. Si no està d'acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Associació d'Empresaris de Clubs Catalans de Fitness amb NIF B-65088049 inscrit amb Expedient Nombre: 144/08/2/1. Dipòsit nombre 114.

En compliment del que disposa l'article 5 de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal (en endavant, "LOPD"), Associació d'Empresaris de Clubs Catalans de Fitness, l'informa que les dades de caràcter personal que ens proporcioni quan empleni el formulari que apareix a la secció "Contactar" es recolliran en fitxers el responsable és Associació d'Empresaris de Clubs Catalans de Fitness

Podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel.lació i oposició al tractament de les seves dades personals, en els termes i en les condicions previstos en la LOPD, dirigint-se per escrit a Associació d'Empresaris de Clubs Catalans de Fitness, situada a Carrer Lluçanes, 43, 08002, Barcelona, o si ho prefereix amb un correu electrònic a info@adecaf.cat

Li demanem que comuniqui immediatament a Associació d' Empresaris de Clubs Catalans de Fitness qualsevol modificació de les seves dades de caràcter personal perquè la informació que contenen els nostres fitxers estigui sempre actualitzada i no contingui errors .

Així mateix , amb l'acceptació d'aquest avís legal reconeixeu que la informació i les dades personals recollides són exactes i veraces . La recollida de les seves dades de caràcter personal es fa amb la finalitat de prestar els serveis sol · licitats remetre-li informació sobre l'entitat o ofertes comercials d'altres productes i serveis , avisos i , en general, informació de Associació d' Empresaris de Clubs Catalans de Fitness de caràcter comercial que pugui ser del seu interès . De conformitat amb el que preveu l'article 11 de la LOPD , en omplir qualsevol dels formularis d'aquesta pàgina web , dóna el seu consentiment perquè les seves dades siguin tractades , amb la finalitat de dirigir informació , sempre en l'àmbit de les funcions legítimes de cedent i cessionari .

També autoritza Associació d'Empresaris de Clubs Catalans de Fitness perquè puguin remetre comunicacions comercials a través del correu electrònic o de qualsevol altre mitjà de comunicació electrònica equivalent. Les autoritzacions per a l'enviament d'informació comercial, cessió de dades i enviament de comunicacions comercials per mitjans electrònics seran revocables, en qualsevol moment, mitjançant comunicació escrita dirigida a Associació d'Empresaris de Clubs Catalans de Fitness a l'adreça abans esmentada, en la qual haurà d'indicar les següents dades per identificar : nom i direcció.

 Associació d'Empresaris de Clubs Catalans de Fitness es compromet a tractar de manera absolutament confidencial les seves dades de caràcter personal i a utilitzar-les només per a les finalitats indicades. Així mateix li informem que Associació d'Empresaris de Clubs Catalans de Fitness té implantades les mesures tècniques i organitzatives necessàries per garantir la seguretat de les seves dades de caràcter personal i evitar la seva alteració, pèrdua i tractament i / o accés no autoritzat, tenint en compte l'estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades emmagatzemades i els riscos, provinents de l'acció humana o del medi físic i natural, a què estan exposats. Tot això, de conformitat amb el que preveu l'article 9 de la LOPD i el Reial decret 994/1999 de 11 de juny, pel qual s'aprova el Reglament de Mesures de Seguretat dels Fitxers Automatitzats que continguin Dades de Caràcter Personal.

 

Crédits del website de 

Aquest website ha estat programat per funcionar amb els navegadors Internet Explorer 4 i Netscape Navigator 4 o superiors. Per a la seva òptima visualització recomanem que configuri la pantalla del seu ordinador a una definició de 800 x 600 píxels o superior, amb mida de lletra estàndard.

Drets de propietat i copyright    

Associació d´Empresaris de Clubs Catalans de Fitness

Carrer Lluçanes,43

08022    Barcelona

Telèfon   639794648

Fax  932077967

info@adecaf.cat

Seccions:
Inici  |  Associació  |  Notícies  |  Galeria Fotos  |  Contactar
© 2021 ADECAF, Associació d'Empresaris de Clubs Catalans de Fitness.
Tots els drets reservats. Nota Legal  |  Mapa Web
powered by: dommia